кадър bTV Редактор: Като нищо не можеш, търсиш маана, това каза за

...
кадър bTV Редактор: Като нищо не можеш, търсиш маана, това каза за
Коментари Харесай

Кантарджиев атакува министър Кацаров: Като нищо не можеш, търсиш маана

кадър bTV 

Редактор: 

" Като нищо не можеш, търсиш маана ", това сподели за работата на служебния министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров пенсионирания началник на центъра за заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев. Той съобщи в студиото на bTV, че министърът е „ приключил медицина, не доктор “ и по тази причина не желае да разяснява персоналните му качества.

Министърът не ми е дал никаква оценка, няма и изказана признателност, тя се появи на уеб страницата на министерството, когато сътрудниците към този момент бяха излезли на митинг, сподели проф. Тодор Кантарджиев. Той предизвести хората в центъра, които трети ден стачкуват, да внимават.

Кантарджиев сподели също, че познава Стойчо Кацаров от времето, когато са се „ наливали основите “ на здравната каса.

„ Говореше, че има някаква международна интрига, че няма вирус, че не се умира от коронавирус, а с коронавирус “, разяснява някогашният здравен началник. Той добави, че сега не се прави това, което би трябвало, а то е да се имунизират по 50-60 хиляди българи, а не 20 хиляди индивида.

Според Кантарджиев повече от ясно е, че пенсионирането му е обвързвано с присъединяване му в НОЩ.

Той изясни от кое място идват сериозните му спестявания, за които беше публикувана информация. Кантарджиев изясни, че има съществено заболяване и фамилията му е събирало пари за лекуване. Сериозна част от парите са от застраховка живот на брачната половинка му, която ненадейно е умряла. Тя е работила в американска компания. „ Не поисквам на никого да събере толкоз пари по този метод “, сподели Кантарджиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР